Zelf in controle over je wagenparkkosten


Hoe beter je wagenpark rijdt, hoe minder jij betaalt met Behaviour Based Insurance.

Veilig rijdende wagenparken kunnen profiteren tot wel 15% beloning bij contractverlenging.


Hoe werkt Behaviour Based Insurance?

Het percentage beloning dat jij terugkrijgt bij contractverlenging wordt berekend op basis van 3 factoren

Je wagenparkscore

Je wagenparkscore


Gebruik de wagenparkscore om de prestaties van je wagenpark te monitoren. Hoe hoger jouw score, hoe veiliger jouw wagenpark rijdt en hoe hoger jouw uiteindelijke beloning zal zijn.

De snelheid waarmee je schade meldt

De snelheid waarmee je schade meldt

Hoe sneller jij schade meldt, hoe sneller en beter wij jou kunnen helpen. Meld schade zo snel mogelijk en profiteer optimaal van ons beloningsprogramma.


Je Loss Ratio

Je Loss Ratio


Beter rijgedrag leidt tot minder schade. Samen met jou werken we graag aan het veiliger, zuiniger en schoner maken van je wagenpark. Hoe minder schade je wagenpark rijdt, hoe hoger jouw beloning.


Hoe helpen wij jou?

We zijn niet alleen je verzekeraar, we zijn je partner. We doen er daarom alles aan om jou de tools te geven die jou in staat stellen volledig in controle te zijn over je wagenpark(kosten).

Verzekeren is ons startpunt. Controle over wagenparkkosten ons doel.

Bruikleen van telematica-apparaten

Bruikleen van telematica-apparaten

De kosten van de telematica-apparaat zijn op onze rekening. Zo kun jij gratis gebruik maken van telematica en inzicht krijgen in het rijgedrag van jouw voertuigen.


De wagenparkscore

De wagenparkscore

Onze Fleet Portal biedt je alle informatie die je nodig hebt om het rijgedrag binnen je wagenpark te analyseren, verbetermogelijkheden te identificeren en prestaties onder controle te krijgen.


Risicobeheer

Risicobeheer

Onze Risk Management Academy werkt samen met wagenparken en chauffeurs die de ondersteuning nodig hebben en deelt concrete, bruikbare tips over hoe verkeersveiligheid verhoogd kan worden.