Meet Zego

Meer dan verzekeren alleen

Hi, wij zijn Zego

Een Insurtech, gestart in 2016 in het VK en inmiddels actief in 10 landen in Europa. Verzekeren is ons startpunt, controle over wagenparkkosten ons doel. We begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om je wagenpark goed te beheren en we zien dat de traditionele manier van verzekeren wagenparken niet vooruit helpt.
Bij Zego weten we dat het anders kan. We bieden daarom een flexibele verzekeringsoplossing, afgestemd op de behoeftes van jouw wagenpark.

wagenpark risicobeheer auto rijden mannen

Controle over je wagenpark

We gebruiken data uit telematica om het risico van wagenparken beter te kunnen begrijpen. Zo kunnen we je de meest eerlijke premie bieden, gebaseerd op basis van concrete informatie van jouw wagenpark, niet op het marktgemiddelde dat beïnvloed wordt door slechte resultaten. Daarnaast geven we je inzicht in het rijgedrag binnen je wagenpark en bieden we actief risicobeheer zodat het rijgedrag verbeterd kan worden.

wagenpark garage verzekering auto

Het resultaat?

Veiliger, zuiniger en schoner rijgedrag. Zodat je niet alleen op je premie kunt besparen, maar ook al je andere wagenparkkosten onder controle kunt houden.

Zego NL in de Headlines

''Sander Kernkamp (Zego) spreekt tijdens AMInnosurance 2022''

Lees het artikel

''Insurtech Zego gaat wagenparkkosten te lijf''

Lees het artikel

''Insurtech Zego: de verzekering voor een gezond wagenpark''

Lees het artikel

''Verzekeren het startpunt, controle over wagenparkkosten het doel''

Lees het artikel

Wat onze klanten zeggen

Zego is voor ons een belangrijke en welkome aanvulling op het zeer kleine aantal verzekeraars dat gespecialiseerd is in wagenparken. Vooral de innovatieve werkwijze van Zego, waarbij telematica wordt gebruikt om het rijgedrag te monitoren, is vernieuwend en biedt nieuwe toekomstige mogelijkheden om ons nog meer te kunnen onderscheiden.

Herbert den Ouden, Adviseur bedrijven, Scharenborg Bedrijfsverzekeraars

Met de keuze voor Zego kiest Van der Wijst Groep voor een flexibele verzekeringsoplossing die ons kan helpen het rijgedrag van onze chauffeurs te monitoren en verbeteren. Hopelijk gaat dat zich vertalen in een lager risico en een aantrekkelijke premie.

Roij Michelbrink, Directeur, Van der Wijst Groep

De traditionele verzekeringswereld veranderen vraagt om creativiteit, enthousiasme en focus. Wij zoeken jou.