Onze partners

risicobeheer wagenparkverzekering ipad mannen auto

Onze partners stellen ons in staat te doen waar we goed in zijn: jou de tools bieden die je helpen je wagenpark gezond te houden.


ABAX is de provider van onze hardware (ook wel; de telematica-apparaten die in de  auto’s van je wagenpark geïnstalleerd moeten worden als je je door ons laat verzekeren). ABAX is Europa's snelstgroeiende telematicabedrijf met in-house ontwikkelde software en hardware van hoge kwaliteit. De telematica-apparaten van ABAX stellen ons in staat om risico beter te begrijpen en data over rijgedrag te verzamelen en analyseren.

Meer weten over ABAX?
Bezoek hier hun website.


Fixico helpt ons het beste herstelbedrijf voor jou te vinden op basis van de specifieke schade, reparatieduur en afstand tot het herstelbedrijf. Het Fixico platform is volledig digitaal en zorgt ervoor dat wij een perfect beeld hebben van alle binnenkomende schades en jou optimaal kunnen ondersteunen gedurende het reparatieproces. Dit zorgt ervoor dat jij weer snel de weg op kunt met een volledig herstelde auto.

Meer weten over Fixico?
Bezoek hier hun website.


Gribb is onze partner op het gebied van risicobeheer. Samen met hen werken we van raw data naar doelgerichte acties voor wagenparken. Zo kunnen wagenparkprestaties continu verbeterd worden en de verzekeringspremie en wagenparkkosten onder controle worden gehouden. Minder schade, minder uitstoot, minder slijtage, meer veiligheid en lagere wagenparkkosten.

Meer weten over Gribb?
Bezoek hier hun website.

Onze investeerders