Insurtech Zego kondigt strategische samenwerking aan met Chubb voor een aanvulling op wagenparkverzekeringen

Gepubliceerd op

Insurtech Zego slaat de handen ineen met Chubb om het assortiment van Zego’s wagenparkverzekeringen aan te vullen met verzekeringen voor inzittenden en bestuurders.

Volgens Zego, die actief is in 9 Europese landen, markeert de samenwerking tussen Zego en Chubb een belangrijke stap in de ontwikkeling van innovatieve verzekeringsoplossingen voor wagenparken in Europa. Door krachten te bundelen, combineren beide bedrijven hun expertise om wagenparken een ongevallenverzekering te bieden die naadloos is afgestemd op de specifieke behoeften van moderne bedrijven.


Hoewel Zego bekend staat om haar innovatieve tech-support voor klanten en adviseurs, vormt een hoogwaardige dekking de kern van alles wat we doen. Deze samenwerking met Chubb versterkt onze capaciteit om klanten een nog bredere bescherming te bieden.”- aldus Sander Kernkamp, algemeen directeur Zego Nederland.

Jeroen den Tex, Country President Benelux bij Chubb vult aan: “We delen een gezamenlijke passie voor het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten. Deze gedeelde visie zal ons ver brengen in het bieden van verzekeringsoplossingen voor wagenparken.