Zego en ANWB Bundelen Krachten voor Wagenparken

Gepubliceerd op

Amsterdam, 11 oktober 2023 – Insurtech Zego en ANWB gaan een samenwerking aan om wagenparken zo goed mogelijk te ondersteunen. Zego, actief in 8 Europese landen, sloot eerder dit jaar partnerschappen met ARAG en Allianz. De samenwerking met ANWB breidt het aanbod van de Insurtech verder uit. Zego’s doel is om klanten een complete oplossing te bieden, waarbij ze kunnen profiteren van een breed scala aan diensten.

Zego, bekend om haar slimme verzekeringsoplossingen en ANWB, marktleider op het gebied van mobiliteitsdienstverlening hebben één doel voor ogen: zakelijke wagenparken veiliger, efficiënter en moderner maken.

Sander Kernkamp, General Manager van Zego Nederland: "ANWB brengt niet alleen enorm veel ervaring met zich mee maar kenmerkt zich ook door haar sterke toewijding aan mobiliteit. Samen streven we ernaar om zakelijke wagenparken zo goed mogelijk te ondersteunen. We kijken enorm uit naar deze samenwerking.

Arne de Greeff, Manager Commercie Zakelijk vult aan: “Wij zijn heel blij om Zego te verwelkomen als nieuwe partner. We zien uit naar een succesvolle samenwerking. Waarbij onze ambitie is om de berijders - van de zakelijke wagenparken die Zego beheert - veilig en ongestoord onderweg te  laten gaan.”