Zego Nederland 6 maanden live - Recap

Gepubliceerd op

6 maanden Live!

De afgelopen 6 maanden was onze journey op de voet te volgen op LinkedIn. In oktober openden we onze deuren in Nederland en op 1 januari konden we onze eerste klant verwelkomen. Op 19 januari traden we officieel naar buiten in de Nederlandse markt met ons eerste persbericht en kregen we onze eerste coverage in de vakmedia. Naast ons al bestaande kantoor in Rotterdam openden we op 4 februari een tweede kantoor in Amsterdam, Capital C aan het Weesperplein. We werken samen met de beste partners: ABAX voor de telematica en Hello Mobility voor het verbeteren van rijgedrag. Daarnaast hebben de afgelopen maanden een sterk distributienetwerk met een selecte groep van gespecialiseerde intermediairs opgebouwd. Op 4 april mochten we hen ontvangen op ons eerste broker event over Data & Privacy.

Volg onze Journey

‘’Vandaag, precies 6 maanden geleden hebben we de Zego deuren officieel geopend in Nederland. De start van Zego NL bestond uit 3 man, ervaring uit andere geo’s, heel veel drive en een sterke focus. Inmiddels een paar maanden later hebben onze eerste klanten rondrijden met een Zego verzekering. We helpen ze om kosten te besparen en bieden risicobeheer en inzicht in het wagenpark zodat het rijgedrag verbeterd kan worden.

We hebben inmiddels meer dan 550 volgers op LinkedIn, krijgen elke dag nieuwe aanvragen binnen voor grote wagenparken, openden een kantoor in Amsterdam en lopen momenteel met 15 enthousiaste Zegons rond in de Nederlandse markt. De drive en de focus van het begin is er nog steeds: wij willen wagenpark eigenaren helpen om veiliger, zuiniger en schoner te rijden. Verzekeren is slechts ons startpunt, als insurtech bieden we onze klanten veel meer dan dat alleen.’’ - Sander Kernkamp, General Manager Zego NL

Wat is er nieuw in dit kwartaal?

Begin april zijn er twee nieuwe features gelanceerd: Het beloningsprogramma voor onze klanten en een interactieve flyer voor onze intermediairs.


Het beloningsprogramma | 15% beloning

Bij Zego weten we dat goed rijgedrag voordelen brengt: door risicobeheer te bieden en te focussen op veiliger, zuiniger en schoner rijgedrag kunnen wagenparkkosten van onze klanten verlaagd worden. Daarnaast kan minder schade rijden leiden tot een lagere premie bij contractverlenging.

Naast de voordelen van goed rijgedrag geloven we er in dat goed gedrag (lees: de wil om goed rijgedrag te stimuleren) beloond moet worden. Het beloningsprogramma stelt klanten die het rijgedrag binnen het wagenpark actief verbeteren daarom in staat om tot 15% beloning te krijgen aan het eind van het jaar.


De interactieve flyer | Overal & altijd Zego informatie bij de hand

Als techbedrijf geloven we in de kracht van digitale oplossingen. Onze standaard brochures zijn daarom vervangen voor een interactieve flyer. Alles wat je wil en moet weten over Zego is hierin te vinden en onze intermediairs kunnen hier zelf in navigeren. Van informatie over onze investeerders tot risicobeheer en previews van coachingvideo’s, tot onze toekomstvisie - alles is te vinden in de flyer.

Zego kennissessies

Naast het bieden van een goed product vinden we het belangrijk om kennis te delen. We zijn begin april daarom van start gegaan met een reeks kennissessies. Op 4 april vond de eerste kennissessie plaats over Data & Privacy. In de komende maanden van 2022 zullen we ingaan op onderwerpen zoals risicobeheer, ons wagenparkportaal, CO2 emissie en het klimaatakkoord.

''Wij willen wagenpark eigenaren helpen om veiliger, zuiniger en schoner te rijden. Verzekeren is slechts ons startpunt, als insurtech bieden we onze klanten veel meer dan dat alleen.''